Články

Šaty pre maminu na prijímanie

Medzi významné rodinné udalosti patrí nepochybne prvé sväté prijímanie. Celá rodina sa zíde preto, aby tento sviatok spoločne oslávila, a tak je jasné, že treba zvoliť vhodné oblečenie. Hlavne maminy s tým môžu mať problém. Predtým, ako sa  totiž poberú na slávnostný obed domov či do reštaurácie, absolvujú svätú omšu, čomu musia prispôsobiť aj svoje oblečenie. Keďže už je pomerne teplo, ideálne je zvoliť  si šaty. Šaty však musia spĺňať určité pravidlá. Dôležité je to, aby neboli odhalené ramená a aby mali vhodnú dĺžku. Taktiež je dôležité to, aby ste si vybrali vhodnú farbu či nenápadné vzory. V ten deň totiž budú hviezdiť vaše milé ratolesti.

Nenápadné čierne šaty Volane sú ideálnym oblečením na rôzne udalosti, aj na prvé sväté prijímanie. Čierna farba opticky schová nadbytočné kilá a zladí sa s ľubovoľnými doplnkami.

Biele šaty Laurin sú vhodné pre všetky mamičy, ktoré chcú alebo potrebujú zakryť nadbytočné kilá. Šaty sú asymetrického, netradičného strihu a sú doplnené čipkou.

Biele šaty Circle ocenia všetky mamičky, ktoré preferujú eleganciu. Je dôležité, že majú vhodnú dĺžku a zakryté ramená. Okrem toho sa už netreba trápiť s výberom doplnkom – súčasťou šiat je aj opasok, ktorý  tento outfit oživí.

Kúpou červených šiat Kitty  neurobíte krok vedľa. Využijete ich totiž aj na iné príležitosti – pokojne si ich môžete obliecť aj do práce či na voľné chvíle. Navyše perfektne vytvarujú postavu a nemusíte sa báť, že by vás v nich niekto prehliadol.

Krásne kvietkované šaty Elin s rozšírenou sukňou s bočnými vreckami uberú každej mamičke pár rokov. Pôsobia totiž mladistvo a veselo.

Ak vás čaká niekoľko spoločenských udalostí za sebou a okrem prijímanie ste pozvaná aj na svadbu či na oslavy, vyberte si šaty Nümph nubeloved. Vďaka lesklému materiálu s výraznými gombíkmi pôsobia elegantne a slávnostne.

Nádherná farba šiat Mallory vás hneď presvedčí o tom, že tieto šaty musíte mať v šatníku. Majú krásnu asymetrickú sukňu, ktorá je na spodku doplnená sieťkou. Nie, nemusia si ich obliecť len mladšie mamičky.

Ružové šaty Eli sa stanú krásnou súčasťou šatníka každej ženy. Pôsobia mladistvo a dievčensky, hodia sa pre blondínky aj pre brunetky.

Púdrové šaty Rosal s decentnou dĺžkou a trblietkami, vďaku ktorým už nepotrebujete rozmýšľať nad ďalšími doplnkami sú vhodné nielen pre maminu, ale aj pre babku.

Smotanové šaty s kvetmi Cario zakryjú väčšie stehná a širšie boky každej mamičky. Vďaka dobrému strihu sa nemusíte báť toho, že máte pár kilogramov navyše.

Jednoduché šaty Senny, očaria hlavne svojou farbou. Krásna horčicovožltá sa najlepšie zladí s jednoduchými zlatými doplnkami a farebnými topánkami.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *