Články

Oblečenie, ktoré pristane každej tehuľke!

V minulosti boli ženy zvyknuté na to, že tehotenské oblečenie bolo zväčša nepekné, nudné a neforemné. Navyše ho v obchodoch nebolo dostatok, preto si ženy prešívali staršie oblečenia, prípadne nosili oblečené väčšie čísla klasickej konfekcie. Zväčša to skončilo tak, že ženy chodievali oblečené v legínach a flanelových košeliach. Dnes je situácia úplne iná.  Ženy majú milión možností, ako sa obliecť počas mesiacov čakania na bábätko. Vybrali sme pre vás najlepšie, najkrajšie a najkvalitnejšie oblečenie, ktoré je pre budúce mamičky vhodné. Uvidíte, že si určite vyberiete. Či už na prechádzku do mesta, na nejakú spoločenskú udalosť, či len tak na večerné posedenie v záhrade.

Bundy

Ak hľadáte prechodnú bundu, s ktorou privítate prvé jarné dni odporúčame vám bundu Nümph. Bunda má šnúrku na prispôsobenie a zoštíhlenie pásu, vďaka ktorej zakryjete tehotenské bruško v rôznych mesiacoch tehotenstva. A môžete ju nosiť aj vtedy, keď budete mať svoj malý poklad v kočíku. Alternatívou zimnou bundou je bunda Nümph Nubelle, ktorá vás ochráni v mrazoch a silných vetroch a zmestí sa pod ňu každé tehotenské bruško.

Kabáty, kardigány, pončá

S nosením elegantných vecí nemusíte prestať ani v tehotenstve. Elegantné kabáty či kardigány zakryjú bruško a ochránia pred nepriaznivým počasím. Takto môžete pokojne chodiť do práce a cítiť sa pri tom pohodlne. Nič vás nebude tlačiť ani omínať.  Ak sa nebojíte s módou troška experimentovať, pokojne si dajte pončo, ktoré oživí každý outfit.

Sako

Všetky saká sú príliš obtiahnuté a vy sa v nich necítite dobre? Je jasné, že kilá, ktoré v tehotenstve priberáte ovplyvnia aj váš výber saka. Skúste čierny blejzer. Je vhodný  na nosenie do práce a pritom dostatočne voľný na to, aby ste sa v ňom cítili pohodlne.

Šaty

Pozvali vás na svadbu, na večierok v práci alebo sa len tak chcete s partnerom poprechádzať po meste? Zvoľte šaty! V šatách vždy zažiarite a vždy sa v nich budete cítiť pohodlne. Môžete si vybrať šaty na rôznu príležitosť, z rôzneho materiálu. Popýšite sa svojim tehotenským bruškom a zároveň ukážete aká ste krásna!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *